Ayakkabı Sektöründe Depremzedeler için 1 Gün İçinde 30 Bin Çift Ayakkabı Bağışı Yapıldı

Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) Başkanı Berke İçten’in öncülüğünde yapılan ayakkabı yardımı deprem bölgesindeki depremzedelere gitmeye devam ediyor.

İçten yaptığı açıklamada TASEV ve TASD koordinesinde ilerleyen ayakkabı yardımında bir gün içinde ayakkabı sektöründe 30 bin çift ayakkabının deprem bölgesine ulaştırıldığını belirtti.

TASEV Vakfı ise sosyal medya hesabından şu cümleleri paylaştı ”Ayakkabı sektör kurumlarının çağrısıyla, depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere gelen kışlık bot, ayakkabı ve diğer yardımları TASEV Vakfı olarak koordine edip AFAD aracılığıyla ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu zorlu süreçte sektörümüzün tüm paydaşlarını destek olmaya davet ediyoruz. Ayakkabı yardımlarının paylaşılan toplanma yerleri kanalı ile ya da direkt olarak Vakıf Merkezimize ulaştırılmasını rica ederiz. Tarafımıza ulaşan ayakkabıların deprem bölgesine gönderilmesi sağlanacaktır.”

TASD Başkanı Berke İçten de konu ile ilgili sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı;

”TASEV Vakfımızın koordinatörlüğünde, AFAD’ın aracılığıyla depremzedelerimize bu çetin kış şartlarında yaralarını bir nebze olsun sarabilmek adına afet bölgelerine yoğun ayakkabı sevkiyatımızı gerçekleştiriyoruz. Değerli sektör temsilcilerimizle birlikte yaraları sarmaya devam edeceğiz.”