2013-2014 Kış Bayan Çorabı Modelleri

bayancorap

Çoğu firmanın bu sezonki koleksiyonlarında kullandıkları renkler çoğunlukla şarap, karadut, kış mavisi, zümrüt yeşili ve vanilya renklerinin hâkim olduğu ana koleksiyonun yanı sıra temalı koleksiyonlar da yer alıyor.

Kilotlucorap2

Farklı ipliklerle örülen kendinden delikli ajurlu “Kış Fileleri” zarif görünümüyle hem gündüz hem de gece farklı tarzdaki kıyafetler ve ayakkabılarla kullanılabiliyor.  Bilinen fileden daha küçük olan delikleri ve sıcak tutan iplikleri sayesinde kışın da giyilebilen bu çorapların pamuk ve yün iplikleri trende uygun renklerle tasarlanarak, simli ipliklerle dokundu. Stil,konfor ve sıcaklılığı bir arada sunan çoraplar romantik ve feminen bir görüntü oluşturuyor.

Kilotlucorap

Kalın triko kazakların dokusunda; fakat kullanılan iplik sayesinde yumuşak ve nefes alan bir dokuya sahip olan rahat, sıkmayan, terletmeyen farklı örgülerdeki “Triko çoraplar” ister işte, ister sokakta, ister kafede gündüz şıklığınızı tamamlıyor. Simli iplikler ve renk geçişleriyle tasarlanan çoraplar topuklu ayakkabılarla bile giyilebilecek zariflikte.

Kilotlucorap3

Çorap değil de tayt tercih ediyorum derseniz; desen ve dokuların ön plana çıktığı taytlarda,  klasik modellerin yanı sıra, deri ve jean görünümlü, kadife, hayvan derisi efektli, kamuflaj ve çiçek desenli modeller yer alıyor. Yumuşak dokusu ve vücudu saran kumaşıyla rahat bir kullanım sağlayan taytlar bu yılın sokak modasını oluşturuyor.

Kilotlucorap4

İster uzun tunikler, ister kısa bluzlar ve dar t-shirt’ler le kombinleyeceğiniz taytlar renkleri ve desenleri ile bu sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Tayt

Leave a Reply