2020 Yaz Ayakkabı Trendleri

2020, kendisini ileride unutturmayacak trendlerle birlikte geliyor. Bu yıl, özellikle ayakkabı trendleri açısından bakıldığında; stilde özgürleşme, rahatlık ve klasiklerin farklı detaylarla modernize edildiği bir yıl olarak tanımlanabilir. Maison Margiela, Carolina Herrera ve Marc Jacobs podyumlarında da sıkça gördüğümüz; 2020’nin star ayakkabı trendi Retro ve Western modelleri olacak.

İlkbahar ve yaz aylarının enerjisine uygun, içinizi ısıtan ve kişiye hareket katan taba rengini ayaklarda sıkça göreceğiz. Birbirinden şık tasarımlarıyla ve modelleriyle ilk anda dikkatleri üzerine çeken bu renk, size ayrı bir hava katacak.

Kovboy esintileri, bu sene moda sahnesinin en gözde akımı olacak. Boy çizmeleri, yine senenin en trend parçalarından birisi olacak. Düz, sade bir kıyafete, bir anda bambaşka bir hava katacak kovboy tarzı bir parça, bu senenin olmazsa olmazlarından. ‘Asla giyecek bir şey bulamıyorum’ günlerinizde, düz siyah bir kombinle kovboy çizmenizi giymek bütün tarzınızı değiştirecektir.

2021 kış aylarında da, bir çok diz boyu çizme göreceğimize şüphe yok. Renkli, nakışlı ve desenli diz boyu çizmeler, bu yıl çok popüler görünüyor. Bu botları kesinlikle dolabınızda tutmalısınız.

Asalet ve zarafetin yanı sıra konforu da barındıran trend, gün içerisinde uzun saatler ayakta kalsanız bile rahat etmenizi sağlayacaktır. Gündüzden geceye geçişler için en ideal tarz olduğunu da unutmayın.

Leave a Reply